• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 3 » Боротьба
Боротьба
18:04
Відкрита першість спортшколи Олімпік з греко- римської боротьби серед юнаків двох вікових категорій зібрала понад сто сімдесят спортсменів з Донецька, Краматорська та Маріуполя. Найбільшу кількість перших місць вибороли саме борці Олімпіка- шістнадцять. Сто сімдесят вісім борців з Донецька, Краматорська і маріупольських спортшкіл Олімпік, Атлетік та дитячо-юнацької спортшколи номер три сперечалися за перемогу у двох вікових категоріях. Серед юнаків п"ятнадцяти-шістнадцяти років чемпіони визначалися у десяти вагових категоріях, а серед борців віком дванадцять-чотирнадцять років- у дванадцяти.
Денисенко - тренер ДЮСШ з гр-римської боротьби: "Соревнования очень высокого уровня для этого возраста, соревнования Олимпика всегда на высоте. Мы тоже принимаем участие в этих стартах".
Леонід Артеменко з третьої дитячо-юнацької спортшколи виступав на цих змаганнях у ваговій категорії до вісімдесяти п"яти кілограмів у молодшій віковій категорії. Він розпочинав заняття боротьбою у дитячого тренера Петра Денисенка.
Денисенко: "Артеменко пришел лет 5 назад, три года занимался у меня. Затем передал его в спортинтернат. Показывает хорошую борьбу, дисциплинирован, серьезно относится к тренировкам, будущее у него хорошее".
У відкритій першості спортшколи Олімпік Леонід Артеменко стартував з дострокової перемоги над Святославом Волковицьким.
Артеменко: "Это была первая схватка, тяжелая. Я с этим борцом раньше не боролся. Победил на туше. Тренировались в Азовмаше 2 раза в день, сгонял вес".
У підсумку Леонід Артеменко здобув на турнірі три перемоги і став чемпіоном змагань. А Едуарда Корзуна, який виступав серед борців вагою до п"ятидесяти дев"яти кілограмів, у боротьбу привела мати. Він розпочав з перемоги над Романом Котовим, а завершив змагання на третьому місці.
Корзун: "Готовились жестко, дважды в день тренировались. Надеюсь выиграть, тренер Узун. А вообще меня тренировал Семенов".
Спортсмени спортшколи Олімпік вибороли у підсумку шістнадцять перших місць у двох вікових категоріях, три чемпіона представляють третю дитячо-юнацьку спортшколу, два- з Донецька і один -з Краматорська.


Просмотров: 1149 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0