• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 19 » Бокс: юнаки
Бокс: юнаки
18:05
У спортивному залі боксерського клубу Іллічівець, одному з кращих в Україні, у рамках Дня відчинених дверей відбулися поєдинки юних майстрів шкіряної рукавички з декількох міських спортшкіл, а також Волновахи. За ініціативою керівництва боксерського клубу Іллічівець такі змагання серед юних майстрів шкіряної рукавички у спортзалі клубу проходять не рідше, ніж два рази на місяць. У цей раз господарі залучили до участі боксерів з фізкультурно-спортивного товариства Спартак, спортшколи Атлетік, Волновахи, всього понад шістдесят хлопців.
Володимир Смирнов: "Мы их отрываем от улицы, уверен, что они не станут наркоманами, не будут употреблять алкоголь, курить. Наши тренеры вкладывают в них душу. Мы вносим свой вклад в развитие молодежи".
П"ятнадцятирічний Владлен Бойко з боксерського клубу Іллічівець виступає у ваговій категорії до шестидесяти п"яти кілограмів. На цих змаганнях він переміг одноклубника Дмитра Попова. У цьому році Владлен Бойко планує успішно виступити у всеукраїнських та міжнародних турнірах: "Я собираюсь поехать с тренером на область, выиграть область, выйти на Украину. Главная мечта- поехать на Европу, тренируюсь по 2 раза в день".
А іллічівський боксер Дмитро Дегтярь зустрівся на ринзі з Павлом Кисельовим зі спортшколи Атлетік. І хоча у цьому двобої переможець не визначався, сам Дмитро залишився задоволеним своїми діями: "Мой тренер- Смирнов. Тактика была не драться, он сильнее меня. Нало было не подпускать его близко, это удалось во втором и третьем раундах."
А серед самих юних боксерів увагу усіх присутніх привернув двобій дев"ятирічних, іллічівця Данили Чудновця та спартаківця Микити Шаталова. У цьому поєдинку теж перемогла дружба.
Чудновець: "Меня привел на бокс я сам с папой. Я пошел на бокс, потому что я люблю подраться. У меня есть пример равняться на Кличко, хочу быть как он".

Просмотров: 890 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0