• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 1 » Бокс
Бокс
16:31
На шостому міжнародному турнірі з боксу, який проходив і місті Ясинувата, вдало виступили маріупольські майстри шкіряної рукавички. Серед переможців змагань - майстер спорту міжнародного класу зі спортклубу Іллічівець Олексій Сивко, його одноклубник Павло Бровко, а також кандидат у майстри спорту зі спортшколи Атлетік Антон Коссе.
Шостий міжнародний турнір пам"яті Віктора Трубчанина зібрав у місті Ясинувата майже триста боксерів не тільки з України, а й з Росії та Молдови. Маріуполь на змаганнях представляли спортсмени спортшколи Атлетік, спортклубів Іллічівець та Азовсталь, спортшколи Лідер. Наша команда здобула нагороди серед юніорів, молоді та дорослих, всього десять золотих, дві срібних та чотири бронзових медалі.
Музика - тренер: "Мы дружной семьей туда поехали, выступали сплоченной командой, привезли медали, вымпелы, атрибутику".
Від с портивного клубу Іллічівець у Ясинуватій виступали чотири боксера, два з них повернулися додому з нагородами. Майстер спорту міжнародного класу Олексій Сивко у суперважкій ваговій категорії серед дорослих провів три бої і усі виграв, в нього золота медаль.
О.Сивко - мсмк: "Хотел бы поблагодарить кураторов мариупольского спорта, котрые обеспечили поездку, питание, видно, что заботятся о спортсменах и спорт в Мариуполе нужен . За это спасибо. А насчет соревнований- для малышей было интересно, для тех, кто постарше- вроде как легкая тренировка".
Іллічівець Павло Бровко серед юніорів переміг у ваговій категорії до п"ятидесяти кілограмів. Один із самих перспективних маріупольських боксерів Антон Коссе зі спортшколи Атлетік виступав серед молоді і став першим серед спортсменів вагою до п"ятидесяти семи кілограмів.
А. Коссе - кмс: "Мне попались интересные соперники, один- чемпион Европы среди школьников, двукратный чемпион Украины. Я ему ранее проиграл, в финале вышел и взял реванш. Это была разминка перед стартами, идет ряд турниров, на которых нужно занимать первые места".
Попереду маріупольських боксерів очикує матчева зустріч з боксерами російського Ростова-на-Дону у жовтні.

Просмотров: 1213 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0