• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 7 » Бойова нічия 2:2 від "Іллічівця-2"
Бойова нічия 2:2 від "Іллічівця-2"
12:54
Маріупольський "Іллічівець-2" в матчі сьомого туру першості країни серед команд групи "Б" другої ліги вдома зіграв унічию 2:2 з дніпропетровською командою "Дніпро-75".
Такого цікавого і напруженого поєдинку маріупольські глядачі не бачили давно. На полі стадіону "Західний" зустрілися приблизно рівні за класом та середнім віком гравців команди, а тому і створили приблизно рівну кількість опасних моментів і забили однакову кількість голів. Першими точним ударом у воротах суперників відзначилися гості - вже на шостій хвилині гри рахунок відкрив нападаючий "Дніпра-75" Олександр Яровенко. Проте за шістнадцять хвилин маріуполець Джимшер Гіоргобіані рахунок зрівняв. Але найцікавіше було ще попереду.
Юрій Керман Должность -головний тренер команди "Іллічівець-2": "Мы сейчас видели юношеский футбол, что у них движение опережает мысть пока. задора много. Понравилось, что желание конечно есть большое, и моментов в этой игре создали. Это как раз играли команды одинакового возраста, даже у них немного, может быть человека три постарше. Но моментов много создают, а класса мало, технического класса мало".
В другому таймі стало зрозуміло, що господарі поля не погоджуються на нічию, принаймні спроби Джимшера Гіоргобіані вразити ворота суперників це підтверджували. Проте півзахисникові "Іллічівця-2" не щастило. Успішнішим виявився нападаючий маріупольців Станіслав Філатов, який на сімдесят п"ятій хвилині гри поклав круглого у дальній від воротаря кут воріт дніпропетровців.
Юрій Керман: "По-разному проходит вхождение и становление молодых футболситов. Один как-то легко входит, а второй... Мы у Филатова поглода боролись с весом. Да, мы хотели больше чем он сбросил, чем он сам. Наконец-то он пришел к игровому весу, и сейчас держит, но еще тяжеловат, но тем не менее... Я его поздравлю, он гол забил, молодец!"
Далі - більше. Маріупольці порушують правила в штрафній дніпропетровців і суддя призначає пенальті, який реалізує півзахисник гостей Станіслав Куліш. За дві хвилини - ще один пенальті, проте в інші ворота. Маріуполець Олександр Феденков не реалізує одинадцятиметровий. Не щастить господарям і впродовж декількох наступних атак: м"яч то пролітає вище воріт, то після невдалих дій воротаря потрапляє в поперечину.
Юрій Керман: "Мы хотели выиграть, и нам надо. У нас дело в том, что уже 6 игра, и по игре нас никто не переиграл, с кем бы мы ни играли. Мы даже вели с Днепродзержинском. А вот те тактические ошибки, те, которые явно допускают игроки, которые не имеют право существовать в футболе, они их к сожалению еще допускают. Скорее всего, что это потеря концентрации и внимания. Дай Бог, чтобы они это учли и избавились от этого!"
До кінця гри рахунок на табло не змінився. Бойова нічия - 2:2. Після шести ігор "Іллічівець-2" з чотирьма очками посідає дванадцяте місце в турнірній таблиці групи "Б" другої ліги. Наступний поєдинок маріупольці проведуть 13 вересня на виїзді проти команди "Суми".
Ольга Єфименко
Просмотров: 1103 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0