• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 9 » БК "Азовмаш" переміг!
БК "Азовмаш" переміг!
16:37
Свою першу перемогу у чемпіонаті України у суперлізі здобули баскетболісти Азовмашу. На своєму майданчику чемпіон країни з перевагою у два очки виграв у команди Говерла з Івано-Франковську- сідесят два:сімдесят. Доля поєдинку вирішилася на останніх секундах.
Вже с перших хвилин поєдинку на майданчику точилася вперта боротьба. У складі івано-франківської команди у першій половині матчу результативною грою відзначився темношкірий легіонер з Канади Майкл Фрейзер. За двадцять хвилин зустрічи він набрав двадцять два очки з тридцяти чотирьох, яки були у активі Говерли. Доля поєдинку вирішилася у останні перед фінальною сиреною секунди. У складі Азовмашу впевнено діяв повернувшийся до команди литовець Роландас Ярутіс, який точно виконував штрафні кидки. За рахунку сімдесят два:сімдесят на користь господарів майданчика на останню атаку у Говерли залишилося одна і одна десята секунди, але бодай виконати кидок по кошику івано-франківські баскетболісти не змогли. Азовмаш здобув першу у чемпіонаті перемогу з перевагою у два очки. Головний тренер маріупольської команди Рімас Гірскіс поскаржився на відсутність у складі команди гравців високого класу.
Р. Гірскіс - тренер: "Что хорошо, что мы мало пропускаем дома. Плохо попадаем, боремся под щитом, это проблема не временная. Проблема ненормальной комплектации в этом сезоне дает о себе знать, это понятное дело".
Для івано-франківської команди поразка у Маріуполі стала вже другою поспіль. Але Євген Мурзін все ж таки сподівається, що за результатами попереднього етапу його команда потрапить у вісімку кращих.
Мурзін - тренер: "Для зрителей итересная игра, для меня тоже. Понравилось, что команда управляема. Но это баскетбол. В пятиминутке у нас было бы больше шансов, у нас поровнее состав".
Наступний поєдинок Азовмаш проведе вдома десятого жовтня з командою Політехніка-Галичина зі Львова.

Просмотров: 998 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0