• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 10 » Більярд серед студентів
Більярд серед студентів
16:58
Чемпіонат Маріуполя з більярду серед студентів відбувся у клубі "Звездный". Змагання були присвячені дню міста. На цей раз у турнірі прийняли участь спортсмени з різних учбових закладів не тільки України, а й Росії.
Грати у більярд в наш час одне задоволення, ділиться головний суддя змагань Віктор Бандура. Раніше про такі умови гри і мріяти не можна було. Зараз зовсім інша справа.
Віктор Бандура - головний суддя: "Сейчас очень много клубов, прекрасные шары, кии какие угодно можно купить в магазине или заказать мастерам."
У більярді, як і у будь якому іншому виді спорту існують свої таємниці. Але одна річ, яка має найважливіше значення - це робочий інструмент. Вибір кия річ дуже серьозна. Вага та довжина повинна визначатися для кожного гравця індивідуально. Такий підхід обов"язково принесе результат. У цьому турнірі грають і вихованці самого судді. Один з них - Валерій Каракай. Своїм учням Віктор Бандура віддає усю душу.
Віктор Бандура: "У него кий по заказу мі отдавали прекрасному мастеру, который катируется в Украине и СНГ. Он уже играет этим кием полтора года и довольно успешно".
Валерій Каракай - учасник змагань: "Учит он хорошо. Я уже привык к нему, он такой человек с ним легко тренироваться, он меня учит, обучает всему, рассказывает всякие секреты".
Вперше ініціатива провести такий турнір виникла у представників Приазовського державного технічного університету. За три роки турнір став більш цікавим, та маштабним, кажуть організатори. І це не дивно, адже гра цікава.
Олександр Черняк та Ярослав Кільдішов - представники ПДТУ: "Мы захотели это сделать, связались с федерацией бильярдного спорта Мариуполя, нам помогал очень Виктор Артюх, который является зав. кафедрой у нас в университете. Единственное, что еще можно об организации сказать это ребятам понравилось или нет. Судить не нам, а людям со стороны, которые принимают участие".
За результатами змагань усі переможці отримали заслужену винагороду.
Костянтин Михайлов
Просмотров: 1144 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0