• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 9 » Біг
Біг
17:33
Працівник цеху здоров"я та благоустрою комбінату імені Ілліча, майстер спорту міжнародного класу з бігу за добу Валерій БожЕнов за добу закінчує свій черговий сезон. Яким він був для спортсмена, котрий вже майже сорок років займається бігом на надмарафонські дистанції, Валерій Боженов розповів програмі Події-спорт.
Кожного дня, у будь-яку погоду за будь-яким настроєм Валерій Боженов виходить на тренування. Найчастіше спортсмен біжить вздовж донецької автотраси до пам"ятного знаку Сталевар та назад до палацу металургів, а це понад двадцять п"ять кілометрів. Взагалі за місяць Валерій пробігає на тренуваннях до дев"ятисот кілометрів.
Боженов - мсмк: "Мне нравятся трассы, как стиральная доска, где есть подъемы и спуски. Равнине не благоволю. Но надо быть готовым к любой дистанции. Меня можно увидеть в любых концах города, не зацикливаюсь на одном маршруте".
Сам спортсмен вважає, що дві тисячі дев"ятий рік склався для нього непогано- вдалося уникнути травм та крім цього взяти участь у декількох цікавих надмарафонських забігах, до того ж успішно.
Боженов: "Год удался одним словом, наиболее значимые соревнования- "Дорога жизни", где из 40 пробегов я участвовал в 25. Отмечу чемпионат России по суточному бегу в мае в Москве по стадиону"
До речі, у Москві Валерій Боженов за добу пробіг двісті сорок вісім кілометрів, зайнявши друге місце. З надмарафонських забігів минулого року він ще виділяє пробіг навколо озера Ільмень з нагоди тисячі сто п"ятидесятої річниці міста Великий Новгород. Цікаво, що головним спонсором цього пробігу був відомий російський співак Лев Лещенко, з яким Валерію Баженову довелося поспілкуватися.
Боженов: "Оказался довольно интересным человеком, без "тараканов " в голове, нормальній мужик, пообщались, я занял первое место, получил от него денежное вознаграждение".
Цього року Боженов планував ще взяти участь у чемпіонаті світу в Італії, готувався, був у непоганій формі, але поїздка не відбулася. А взагалі спортсменм відзначає підтримку комбінату імені Ілліча, завдяки якій він має змогу виїжджати на змагання за межи України.
Боженов: "Руководство комбината находит возможность отпускать меня на соревнованя и даже оплачивать. В отношении экипировки помогают здорово Подъяблонский и Олефиренко, они на своих местах".

Просмотров: 1048 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 4.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0