• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 16 » Баскетбол
Баскетбол
16:54
У четвертому турі баскетбольного Єврокубку УЛЄБ Азовмаш на своєму майданчику здобув першу перемогу. Після трьох поразок поспіль маріупольська команда з рахунком дев"яносто:вісімдесят два перемогла італійський клуб Терамо. У складі чемпіона України блискучою грою відзначився словенець Хасан Різвіч. Тиждень тому ци ж суперники зустрічалися в Італії і тоді переміг Терамо з перевагою у вісім очок. На майданчику чемпіона України з перших хвилин зустрічі точилася рівна боротьба. І так було на протязі майже всього поєдинка. Після тридцяти хвилин гри перевага господарів майданчика становила лише три очки- шістдесят дев"ять на шістдесят шість. У складі Азовмашу усе навантаження лягло фактично на шістьох баскетболістів, адже сьомий- Євген Подорваний- не зіграв у підсумку і чотирьох хвилин. Роль лідера взяв на себе словенський центровий Азовмашу Хасан Різвіч. За сорок хвилин перебування на майданчику він набрав двадцять чотири очки, зробив одинадцять підбирань м"яча під кошиком та п"ять блок-шотів. Зусилля двадцять першого номера підтримали Фред Хаус- дев"ятнадцять очок , а також Ерік Деніелз та Роландас Ярутіс-на іх рахунку по п"ятнадцять очок. Четверта десятихвилинка стала вирішальною у цьому двобої, маріупольці не тільки утримали свою перевагу, а й довели ії до восьми очок. Остаточний результат матчу дев"яносто:вісімдесят два на користь.
Капоб"янко - тренер Терамо: "Мы знали, что Азовмаш- сильная команда, мы впервые играли в Марыуполе и должны были показать сильную игру, чтобы победить. Сегодня мы играли хуже, чем в предыдущем матче дома. Это дало преимущество Азовмашу".
Це була перша перемога Азовмашу у розіграші Єврокубка УЛЄБ після трьох поразок. Маріупольська команда ще зберігає ганси на вихід у наступну стадію змагань.
Підковиров: "Сегодня команда сыграла с большим желанием и дисциплинированно. Задача была-не дать им атаковать трехочковыми, в первой половине мы их сдерживали, но нет справились со Станеску".
Наступну зустріч Еврокубка УЛЄБ Азовмаш зіграє вдома п"ятого січня з турецьким клубом Галатасарай.


Просмотров: 1137 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0