• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 16 » Аматорський футбол
Аматорський футбол
18:12
Відбулося урочисте підведення результатів аматорського футбольного сезону у Маріуполі. Цього року у трьох групах міського чемпіонату та першості взяли участь двадцять сім команд.
Розпочав урочисту церемонію підведення підсумків міського футбольного сезону голова маріупольської федерації футболу Олександр Тохтарь. Відзначивши позитивні моменти, як то рекордну кількість команд у трьох групах-двадцять сім, Олександр Іванович зупинився і на недоліках: "2009 год запомнился всем любителям футбола тем, что мы укспешно приняли Евро-2009. А самый главный недостаток в том, что в 1 группе всего 5 команд, нам сложно укомплектовать эту группу достойными соперниками".
У третій групі , де виступали вісім колективів, перемогу здобула команда Комунальник. Справжнім відкриттям цього сезону стала команда Судноремонтник, яка тріумфально повернулася у міські змагання після п"ятирічної перерви. Футболісти судноремонтного заводу не тільки перемогли у найчисленій другій групі, де виступало чотирнадцять команд, але й зробили це невимушено та надзвичайно впевнено. Під керівництвом тренера Бориса Данцкера та інструктора зі спорту Анатолія Капустяна Судноремонтник виграв всі двадцять шість матчів- результат, який вже не можна перебільшити. Двагравця команди, півзахисник Олексій Булгаков та нападник Олександр Новіков визнані кращими у своїх амплуа.
Булгаков: "Непросто было, выделю Лидер, Азовсталь, с ними дважды сыграли по 2:1. Большое спасибо Воину за поддержку, профсоюзу, руководителям".
Друге місце за Судноремонтником посіли футболісти СК Іллічівець, на третьому- Азовсталь. У найсильнішій, першій групі бронзовим призером змагань стала команда Ілліч-Агро, яка вже третій сезон поспіль завершує чемпіонат на п"єдесталі пошани.Такий результат, який безумовно є ознакою класу, був би неможливим без постійної підтримки команди начальником управління сільського господарства комбінату імені Ілліча Миколою Каірою та директором дочірнього підприємства Ілліч-агро-Донбас Володимиром Артеменком. На другому місці розташувалася команда Титан киснево-конвертерного цеху комбінату імені Ілліча. А чемпіоном другий рік поспіль стала команда Портовик державного торговельного порту.


Просмотров: 1103 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0