• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 11 » !4 вересня "Іллічівца" зіграє з чернігівською "Легендою"
!4 вересня "Іллічівца" зіграє з чернігівською "Легендою"
16:06
В понеділок 14 вересня маріупольська "Іллічівка" вдома зіграє матч одинадцятого туру чемпіонату України з футболу серед жіночих команд проти чернігівської "Легенди".
У десятому турі чемпіонату України серед жіночих команд футболістки "Іллічівки" з розгромним рахунком 6:1 на своєму полі обіграли принципових суперниць - команду АТЕКС з Київа. Після цього поєдинку, який відбувся в середині серпня між іграми національного чемпіонату намітилася велика перерва, пов"язана з участю збірної України у жіночому Євро-2009. В складі національної команди нашої країни виступала і представниця "Іллічівки" Ірина Василюк. Українки провели на цих змаганнях три гри, проте, нажаль, не потрапили до чвертьфіналу чемпіонату. Тому тепер Ірина разом з партнерками з "Іллічівки" готується до матчу одинадцятого туру чемпіонату країни.
Олександр Куценко - головний тренер команди "Іллічівка": "Буквально практичеки месяц перерывы между играми, нам приходится этот месяц занимать, нарабатывать какие-то стандарты, то есть как это называется - домашние заготовки. Ну и есть девочки, те, которые проблемы с техникой, у кого-то с физикой. Мы нарабатываем, работаем, где-то какие-то ошибки исправляем".
Матч одинадцятого туру чемпіонату України з футболу "Іллічівка" проведе проти чернігівської "Легенди", лідера чемпіонату та володаря Кубку України серед жіночих команд.
Олександр Куценко: "Это очень сильная, бойцовская команда. В принципе, команды - я не считаю, что в украинском чемпионте есть слабые , есть сильные, ко всем командам и играм мы относимся ответственно".
Отже, проявити всі свої здібності та характер маріупольські дівчата зможуть вже в понеділок 14 вересня. Матч розпочнеться на стадіоні "Західний" о тринадцятій годині.
Ольга Єфименко
Просмотров: 1090 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0