• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 31 » Чемпіонат міста з більярду серед жінок
Чемпіонат міста з більярду серед жінок
13:58
В Маріуполі в клубі "Абриколь" відбувся чемпіонат міста з більярду серед жінок. Змагання серед дванадцятьох представниць чарівної половини проходили в розділі "вільна піраміда".
Субота, десята ранку, клуб "Абриколь". На п"яти столах вже розпочалося тренування напередодні змагань. Триває реєстрація. Деякі учасниці їдуть з інших міст, тому чекають на всіх. Об одинадцятій реєстрацію завершено: цього року за звання найсильнішої сперечатимуться дванадцять дівчат. Голова міської Федерації більярдного спорту Віктор Бандура вітає учасниць, знайомить їх з правилами змагань і розпочинає жеребкування. Змагання в розділі "Вільна піраміда" відбуваються за олімпійською системою: до двух поразок. Віктор Бандура зазначає, що саме цей вид руського більярду доступний для свіх і має прості правила. Можливо, з цієї причини в змаганнях серед жінок цього року взяла участь навіть чотирнадцятирічна дівчинка Ярослава Білоног.
Ганна Меркулова - чемпіонка змагань: "Если прошлый турнир мы играли, там вообще человек 5 было , не помню, где-то так. В этот раз побольше людей. И такие лица, которые я вообще первый раз вижу...девочки. Время проходит, они тренируются, Виктор Григорьевич их где-то находит".
Інтерес жінок до більярду в Маріуполі поступово підвищується, зазначають самі дівчата і організатор змагань Віктор Бандура. Чемпіонати серед представниць чарівної половини в нашому місті проводяться щороку починаючи з 2002-го, чого не можна сказати про інші міста області.
Віктор Бандура - голова міської Федерації більярдного спорту: "В Донецкой области только в городе Мариуполе проводятся турниры среди женщин. Даже область несколько раз провели чемпионат области несколько раз - один раз в Макеевке, и один раз в Донецке - все. Мы проводим ежегодн. Некоторые города нам завидуютзавидуют: как вот вы собираете?"
Що стосується різниці між жіночим та чоловічим більярдом - її немає, зазначають самі дівчата. Не важливо з ким граєш, головне - рівень підготовки та майстерність суперника, а не його стать. Проте чоловіки - іншої думки: різниця - в техніці.
Віктор Бандура: "Женщины более элегантно относятся к этому виду и немножечко не так темпераментно играют как мужчины. Они, знаете, быстротечные, взрывные. А эти обходят все это... "
За результатами двох півфіналів треті місця посіли Ганна Бєлая та Ірина Іванова. Христина Дмитрук стала срібною призеркою чемпіоната міста, а Ганна Меркулва - вп"яте - чемпіонкою.
Просмотров: 957 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0