• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 27 » Турнір з греко-римської боротьби
Турнір з греко-римської боротьби
15:32
В Маріуполі протягом двох днів тривали змагання четвертого міжнародного турніру з греко-римської боротьби серед юнаків на призи заслуженого тренера, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Геннадія Узуна. Змагання зібрали на маріупольських килимах близько ста п"ятидесяти юних спортсменів не лише з України, а й з країн близького зарубіжжя. Сьогодні стали відомі імена переможців і призерів змагань.
Одинадцятирічний Віталік Стрельченко приїхав на змагання до Маріуполя з селища Володимирівка Волновахського району. Там він вже чотири роки під керівництвом Василя Лейби вивчає тонкощі греко-римської боротьби. Це його улюблений вид спорту, тому що в ньому можна багато чого досягти, каже юний спортсмен, але спочатку треба вступити до спортивної школи. Своїм результатом на маріупольських змаганнях Віталік задоволений: вибороти третє місце у доволі серйозних суперників у ваговій категорії до тридцяти двох кілограмів для нього вже досягнення.
Віталій Стрельченко- бронзовий призер змагань: "Самая сложная была - выход в финал. я проиграл мальчику одному - уже забыл откуда он - но он меня на три года старше , не моего роста и вообще - не под меня".
Цього року в змаганнях взяли участь близько ста п"ятидесяти юних майстрів боротьби з семи областей України. Головний суддя змагань Віктор Лозовий розповів, що лише в Донецькій області цей вид спорту розивається в дванадцяти містах. Беруть участь у змаганнях і вихованці всіх маріупольських спортивних шкіл - це близько п"ятидесяти юнаків. Двома збірними представлені російські спортсмени - з Ростова та Ростовської області. Кожного року турнір стає більш авторитетним, додає головний суддя.
Віктор Лозовий - головний суддя змагань: "Очень много команд, участники очень серьезные. Вот у нас только что Богдан Дуев выиграл встречу за третье место., он серебряный призерпервенства Украины, а занял здесь лишь третье место. Это говорит об очень высоком уровне турнира".
Також Віктор Лозовий розповів, що саме під час цього турніру помітив деклькох хлопчаків, яких можна запросити до Маріуполя для навчання в училищі олімпійського резерву задля підвищення їхньої спортивної майстерності. Так дванадцятирічний Владик Харченко з Конотопа вже найближчим часом переїде тренуватися до Маріуполя. Віктор Лозовий: "Я его так уже заметил, потому что он выиграл у двоих ребят, которые очень такие хорошие ребята. И он с ними разобрался так... Хотя с виду такой вроде - и не скажешь, что он что-то... И вот с Киевской области еще два мальчика - Тимошенко. Их 2 брата+с виду глянешь... какие-то. Тут на ковер выходят - становятся львами".
В Конотопі виховав майбутнього учня маріупольського училища Владика Харченка тренер-викладач з греко-римської боротьби Олександр Бондар. Цього року на змаганнях Конотоп представляють три спортсмени. Двоє з них - пробилися до фіналу змагань.
Олександр Бондар - тренер-викладач з греко-римської боротьби (м. Конотоп): "Вообще город очень красивый, на берегу Азовского моря, нам здесь всегда нравится с ребятами. Всегда, если есть свободная минутка - на море, немного покупаться, на солнышке озагорать. турнир очень сильный, и с каждым годом набирает обороты".
Організатори сподіваються, що і наступного року турнір відбудеться на такому ж високому рівні.
Ольга Єфименко
Просмотров: 1074 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0