• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 26 » Іллічівець-Таврія
Іллічівець-Таврія
12:42
В матчі п"ятого туру чемпіонату України серед команд Прем"єр-ліги футболісти "Іллічівця" на своєму полі у напруженому поєдинку не змогли переграти симферопольську "Таврію". Матч завершився з рахунком 2:2.
На цей поєдинок маріупольські футболісти були налаштовані рішуче, прагнучи своєрідного реваншу: в останньому матчі минулого сезону симферопольці майже не позбавили «Іллічівець» місця в вищому дивізіоні, а в матчі першого кола маріупольці, виграючи з рахунком 3:0, пропустили три м"ячі і завершили гру внічию. Але, як виявилося пізніше, за подібним сценарієм розвивалася і ця гра. Вже на її початку команди обмінялися атаками, проте ані Лакі Ідахор з Желько Любеновичем ані Олександр Касьян з Вадимом Мельником не відзначилися точними ударами у воротах супротивників. Лише ближче до середини першого тайму вдача посміхнулася господарям поля, і гол у ворота "Таврії" забив Костянтин Ярошенко. А за шість хвилин Вадим Мельник подвоїв перевагу "Іллічівця", вийшовши один на один з голкіпером симферопольців та впевнено його перегравши.
Сергій Пучков - головний тренер ФК "Таврія": "К 10-ой минуте мы должны были выигрывать 2:0, а к 30-й проигрывали 2:0. Это же футбол, никто не застрахован от этого".
Після другого голу симферопольці почали частіше атакувати, проте їхнім ударам не вистачало точності. Нещастило їм і на початку другого тайму, що примусило Сергія Пучкова випустити на поле Руслана Платона та Васила Гігіадзе, що врешті решт призвело до позитивних змін у грі гостей.
Ілля Близнюк - головний тренер ФК "Іллічівець": "В первом тайме мы играли хорошо, середину поля не проигрывали, забили два мяча и еще создали ряд опасных моментов. Во втором тайме ребята подустали. К сожалению, у нас нет полноценных замен, одна молодежь сидит. Ярошенко устал, пришлось его поменять".
На сімдесят дев"ятій хвиліни гри після виконання штрафного удару Всеволод Романенко вибив м"яч, першим на підборі опинився Гігіадзе, який точно пробив в дальній кут - 2:1. Проте найцікавіше було ще попереду. На 89-ій хвилині арбітр знов призначив штрафний, а потім ще один, який призвів до точного удару Любеновича. 2:2 - і на останніх секундах матчу "Таврія" уходить від поразки.
Ілля Близнюк: " Обидно, но я ничего не хочу говорить о судействе, вы сами прекрасно все видели. Может, не хватило концентрации. На последних секундах пропускать мяч очень обидно и неприятно".
З "Таврією" футбольний клуб "Іллічівець" розстається не надовго. Дванадцятого вересня маріупольці їдуть до Симферополя грати матч однієї восьмої розіграшу Кубку України з футболу.
Сергій Пучков: "Нам будет очень тяжело, так как и сегодня, тем более «Ильичевец» приедет и будет обороняться. Но мы будем искать какую-нибудь альтернативу против мариупольской команды".
Після матчу з "Таврією" "Іллічівець" розташувався на десятому місці в турнірній таблиці Прем"єр-ліги. Попереду - виїзний матч шостого туру проти "Кривбасу", який відбудеться в суботу двадцять дев"ятого серпня.
Ольга Єфименко
Просмотров: 1088 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0