• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 20 » Водне поло
Водне поло
18:35
Першими офіційними змаганнями в новому спортивному сезоні для дванадцятиразових чемпіонів країни, ватерполістів клубу "Іллічівець" є перший етап розіграшу європейського Кубку Лен-Трофі, що відбудеться в Іспанії лише наприкінці жовтня. Минулого тижня відбулося жеребкування, і маріупольцям стало відомо, що в цих змаганнях їм протистоятимуть грецька, італійська, іспанська, ізраїльська, голандська команди та московський клуб ЦСКА.
Дев"ята ранку. Парк імені Гурова. В цю годину тут майже нікого нема, крім ватерполістів, які бігають крос. Так починається робочий день спортсменів щовівторка і щочетверга. Минулого тижня хлопці вийшли з відпуски і з бадьорим настроєм почали підготовку до нового спортивного сезону.
Олександр Обединський - головний тренер ВК "Іллічівець", заслужений тренер України: "Хотелось бы выразить благодарность и управлению комбината и профсоюзному комитету за то, что предоставили возможность ребятам отдохнуть. и те путевки, которые мы просили, наша просьба была удовлетворена, и ребята, будем надеяться, что хорошо отдохнули. во всяком случае по настроению это видно".
Наступного дня після закінчення відпустки ватерполістів відбулося жеребкування єврокубків, і маріупольцям стало відомо, що в одній групі з ними опинилися шість сильних колективів - команди з Грецїї, Італії, Іспанії, Ізраїлю, Нідерландів та московський клуб ЦСКА. Ці змагання триватимуть з двадцять третього по двадцять п"яте жовтня в Іспанії, і до наступного етапу за ітогами кругового турніру пройдуть лише чотири перші команди. Змагання обіцяють бути непростими, каже Олександр Обединський, тому головне зараз - добре підготуватися та зберегти склад команди.
Олександр Обединський: "Мы подавали в Европейскую федерацию водного поло заявку на проведение первого этапа у нас Мариуполе, но нашу заявку не удовлетворили. Видимо, у них там свои причины, свои расклады. Но тем не менее, мы надежду не теряем, что в случае, если мы пройдем во второй этап, возможно нам датут второй этап+бассейн наш готов приянть соревнования такого уровня, гостиницы есть".
Після кросу на ватерполістів чекав матч з міні-футболу. Головну увагу в підготовці команди тренерський штаб зараз приділяє функціональній підготовці.
Олександр Обединський: "Сейчас тренировки проходят в одноразовом режиме, в основном это работа на суше - это кросс, это футбол, это тренажерный зал, потом идем на воду, но в принципе сейчас работа на воде идет у нас идет второстепенной+и так, в таком режиме будем работать август месяц. с сентября план другой будет".
Крім того, напередодні єврокубків дванадцятиразові чемпіони країни збираються провести кілька товариських матчів, тому в графіку їхньої підготовки заплановані виїзні ігри.
Олександр Обединський: "Планируем также до начала первого этапа еврокубков обязательно првести 1 или 2 спарринга, потому что без игровой практики столь долгий период, наверное, нам невозможно будет нормально подготовиться".
Що стосується перших офіційних змагань "Іллічівця" на внутрішній арені, то вони відбудуться лише сімнадцятого листопада в рамках розіграшу кубку України.
Ольга Єфименко
Просмотров: 1009 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0