• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 19 » Гонки на роликових ковзанах
Гонки на роликових ковзанах
15:31
В Харкові 16 серпня відбувся 24-й міжнародний традиційний легкоатлетичний марафон «Визволення», присвячений дню Міста, вісімнадцятій річниці незалежності України та шістдесят шостій річниці визволення міста. Гасло заходу: «Ні дня без спорту». В різноманітних змаганнях взяли участь ветерани війни, спортсмени-інваліди, харків"яни та представники інших міст України, країн ближнього зарубіжжя – всього близько 5 000 учасників. В гонці на роликових ковзанах серед ветеранів на дистанції 20 километрів чемпіоном став маріуполець В"ячеслав Семенов.
Маріупольський марафонець-ветеран, п"ятидесятиоднорічний В"ячеслав Семенов брав участь в міжнародних змаганнях на роликових ковзанах. На старт дистанції довжиною двадцать километрів вийшло вісімдесят п"ять спортсменів, представників України, Білорусії та Росії. Професіонали називають цей вид спорту спід-скейтинг. Гонки на роликах в умовах міста висувають підвищені вимоги до фізичної готовності спортсменів. Висока швидкість пересування стає можливою в результаті ітенсивних зусиль м"язів, що необхідні для виконання оптимальної довжини та частоти кроків. Як зазначає сам спортсмен, в такому віці займатися спід-скейтингом - явище не просто незвичайне, а унікальне.
В"ячеслав Семенов: "С результатом 50 минут проехал я по довольно сложной трассе. там конечно были случаи, что я чуть не падал, сказались, видимо, тренировки, те, что я проводил на ровной местности. Надо было немного по рельефной горке отрабатывать эти всякие нюансы".
Проте, в особистому заліку серед ветеранів В"ячеслав Семенов спромігся посісти перше місце. На шість хвилин маріуполець випередив харків"янина, який опинився на другій сходинці п"єдесталу пошани. Спортсмен каже, що міг би покращити свій результат, якщо б мав професіональні роликові ковзани. Ті, що в нього є - лише напівпорофесіональні, до того ж зроблені майже власноруч.
В"ячеслав Семенов: "Ближайшие соревнования будут в Белой Церкви, я хотел бы рпринять участие в чемпионате Украины по марафону - это моя коронная дистанция, я буду готвиться в течение полутора месяцев".
Ці змагання відбудуться третього жовтня.
Ольга Єфименко
Просмотров: 1075 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0