• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 18 » Веслування на байдарках
Веслування на байдарках
15:48
На міській веслувальній базі вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву "Атлетик" готуються до важливих обласних змагань, які відбудуться в нашому місті двадцять дев"ятого серпня.
Наприкінці серпня до Маріуполя з усієї Донецької області задля визначення найсильніших спортсменів приїдуть юні майстри з веслування на байдарках та каное. Як зазначає тренер-викладач школи "Атлетик" Олена Бурлій, перед маріупольцями в цих змаганнях поставлено серйозне завдання.
Олена Бурлій - тренер-викладач з веслування на байдарках та каное: "Наша задача - хорошо на них выступить, выполнить разряды, потому что сезон как раз заканчивается, и это для ребят возмжность выполнить разряд выше. Готовим одиночки, готовим двойки".
Дмитру Галиці зараз одинадцять років, протягом останнього - він вивчає ази веслування.
Дмитро Галиця - вихованець КДЮСШОР "Атлетик": "Когда я пришел заниматься греблей, я выходил на деревянной лодке с поплавками. Позже я участвовал в соревнованиях , и выполнил разряд, третий разряд. И мне дали пластиковую лодку. она отличается от деревянной тем, что она легче и на ней быстрее грести".
Ровесник Дмитра Артем Компанієць займається веслуванням лише десять місяців, проте - вже брав участь у міських та обласних змаганнях. Він дуже любить все, що пов"язане з водою, а тому радий що обрав цей вид спорту. Він із задоволенням майже кожного дня приходить на тренування і вже чекає-недочакається початку нових змагань.
Артем Компанієць - вихованець КДЮСШОР "Атлетик": "У меня уже второй юношеский разряд и пластиковая лодка, не деревянная, самая простая. Я готовлюсь к соревнованиям - к Украине, и к Донецкой области".
Олена Бурлій: "У нас для малышей - это уже закрытие сезона, одни из последних соревнований. Потому что на Украину едут старшие ребята, а младшие - это естественно - они у нас сидят дома, никуда не выезжают".
Євген Любиєв займається з дорослішими хлопцями, недивлячись на те, що прийшов в секцію лише три місяці тому. Проте, за цей короткий час, він вже має деякі досягнення. Все це, за словами Жені, - завдяки тяжкій праці, характеру та силі духа.
Євген Любиєв Должность: "Занимал вторые и первые места в двойке на дистанции 500 и 1000 м на городских соревнованиях. Также я достигал в двойке и в одиночке на областных соревнованиях третье и второе места. На городских соревнованиях занимал первые и третье места".
Тепер найближча мета Жені показати гарні результати в змаганнях першості області.
Ольга Єфименко
Просмотров: 1062 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0