• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 7 » Велоспорт
Велоспорт
16:58
Велосипедисти дитяче - юнацької спорт школи спортивного клубу Іллічівець у нинішньому сезоні взяли участь у ряді обласних змагань. Серед юнаків краще за інших у цьому році виступає чотирнадцятирічний Денис ГопанчУк- на першості Донецької області він посів досить високе п’яте місце у молодшій віковій групі.
Серед змагань, у яких взяли участь іллічівські велосипедисти, тренер Ірина Сивакова виділяє три. Це п’яті юнацькі ігри Донецької області , обласна першість і багатоденна велогонка , яка складалася з чотирьох етапів. Сивакова - тренер-викладач ДЮСШ СК Іллічівець з велоспорту: "В принципе календарь очень насыщенный, но в связи с таким положением сегодня мы не можем выехать на чемпионаты Украины. А так в месяц 3-4 гонки, сезон начинается в марте, это предостаточно. Да, это опыт для них, стараемся выступать в области".
На юнацьких іграх у Красному Лимані команда спортклубу Іллічівець посіла сьоме місце серед одинадцяти команд, незважаючи на те, що дівчат у складі команди не було зовсім. А на першості Донецької області, де спортсмени спочатку їхали гонку з роздільним стартом десять кілометрів , а потім групову гонку довжиною п’ятдесят кілометрів, кращий з маріупольських велосипедистів Денис Гопанчук у молодшій групі зайняв п’яте місце. Денис вже два роки займається велоспортом та мріє про значні перемоги.
Гопанчук: "Занимался футболом, потом бросил, три месяца гулял. Бабушка посоветовала, что неподалеку есть велосекция, решил позаниматься, достичь чего-то. Удается мне больше раздельный старт, короткий, сил побольше, а по 50 км- очень тяжело у всех выиграть".
На багатоденній велогонці у Мар’їнці, де спортсмени долали чотири етапи загальною довжиною сто п’ятдесят чотири кілометри, Денис Гопанчук у загальному заліку посів двадцять третє місце - це кращий результат серед маріупольських велосипедистів. До того ж його основні суперники були на один-два роки старше за нього.
Сивакова: "На сегодня в своей подгруппе 95-96 г. р. -это 2-3 место он делит с мальчиками со всей области. Смотрю на его желание, он пришел полный, похудел на 20 кг, тренер заставил его согнать вес. Я считаю, если у него останется желание, он очень способный мальчик".
У тих же змаганнях у Мар"їнці серед дівчат тринадцятирічна Наталія Плякіна зайняла шосте місце.

Просмотров: 1073 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0