• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 6 » Кубок Криму-2009
Кубок Криму-2009
18:16
Маріупольські спортсмени вдало виступили на вітрильній регаті "Кубок Криму дві тисячі дев’ять" серед крейсерських яхт. Яхти Україна та Арк стали призерами регати, а яхта Зевс потрапила у п’ятірку в своєму класі. Про перебіг змагань розповів капітан яхти Україна, голова обласної федерації вітрильного спорту Віктор Колесніков.
У дев’яностих роках минулого століття вітрильна регата "Кубок Криму" була доволі популярною та престижною, але з двохтисячного року не проводилася. Відродились змагання у минулому році і потрохи набирають обертів. У цьому році за перемогу сперечалися двадцять три яхти, серед них і три азовстальські - Україна, Арк та Зевс. Також взяли участь у регаті яхти з Севастополя, Одеси , Миколаєва, Києва, Дніпропетровська та Херсона. Учасники регати здолали три етапи по маршруту Севастополь - Балаклава - мис Фіолент –Балаклава - озеро Донузлав - Севастополь, а це більш ніж сто п’ятдесят морських миль.
„Крым-это весьма капризная погода, интересные соперники, но это не карточня игра, кто умнее- тот и выигрывает. Обошлись небольшими поломками, у нас порвало парус. В основном погода была до умеренного ветра. Штормов не было, боролись со штилями”.
Маріупольські яхти Арк та Зевс виступали у одному класі, серед чвертьтонників. Їх суперниками були ще шість екіпажів. За результатами змагань яхта Арк, капітан Сергій Мостовой, посіла друге місце, а перемогла тут яхта з Севастополя.
„Арк второй год участвует, экипаж более опытный, проверенный, постоянный. Результат ее вдвойне восхищает, она сражалась с более легкими яхтами в своей группе. Внешне они одинаковы, но наша тяжелее на 400 кг”.
Друге місце посіла яхта Україна у першій групі, вона випередила три яхти і поступилася тільки севастопольській яхті Гермес
„Второе наше место считаю заслуженным. Экипаж поработал хорошо. До первого места недотянули. Очень мощная яхта из Севастополя- Гермес. Если бы было больше яхт, мы бы с ней в одну группу не попали, она одномачтовая, более маневренная”.

Просмотров: 1042 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0