• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 28 » Юнацька команда Франції - один з півфіналістів Євро-2009
Юнацька команда Франції - один з півфіналістів Євро-2009
18:20
У заключному матчі групового етапу юнацького чемпіонату Європи з футболу на стадіоні Іллічівець футболісти Франції з рахунком один :нуль перемогли команду Іспаніі та вийшли до півфіналу. Переможний гол у складі французів провів півзахисник команди Ясін Браімі.
Перед заключним матчем групового етапу команда Франції мала у своїй скарбничці два очки, а Іспанці- три. Тому французам задля того, щоб вийти до півфіналу, потрібна була тільки перемога. Гра розпочалася їхніми атаками, кілька разів іспанців врятував від голу воротар. На двадцять сьомій хвилині гри один з найактивніших у складі французької команди півзахисник Ясін Браімі зліва увірвався у штрафний майданчик іспанців і послав м’яча у кут воріт - один : нуль. Через дві хвилини той же Браімі знову завдав удару по воротах суперника, але вдало зіграв воротар. Другий тайм пройшов у більш рівній боротьбі , іспанці намагалися зрівняти рахунок, але у їх діях на вистачало впевненості. Наприкінці матчу французи мали ще кілька чудових нагод забити бодай один гол, але не скористались ними. У підсумку перемога з рахунком один:нуль дозволила юнацькій збірній команді Франції зайняти друге місце у маріупольській групі та вийти до півфіналу. А от іспанці вже можуть пакувати валізи - вони припинили виступ на чемпіонаті Європи.
Луїс Мілла - тренер Іспанії: "Команда Франции играла очень впечатляюще в этом матче, особенно футболист под номером 18, который создал немало проблем испанцам. Во второй части игры команда Испании пыталась наверстать упущенное, но у них это не получилось".
Тренер французів Жан Галіс був дуже задоволений перемогою, відзначивши при цьому високий клас іспанської команди.
Жан Галіс - тренер Франції: "Я очень рад выигрышу. Это понятно. Казалось судьба была против этого выигрыша-у нас уже было две ничьи. Что касается Испании, я живу возле Пиренеев, люблю испанский футбол. Рад, что играли с Испанией сейчас".
Тридцятого липня у Донецьку збірна Франції у півфіналі зіграє з переможцем донецької групи - командою Англії.
Жан Галіс : "В принципе сразу после победы мы подумали о полуфинале. О финале мы ещё не думали. В принципе мне все равно с кем играть в полуфинале, рад, что мы туда попали".

Просмотров: 1056 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0