• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 24 » Євро-2009
Євро-2009
17:11
Збірна команда Франції, яка вважалася фаворитом юнацького чемпіонату Європи з футболу, що відбувається на полях Маріуполя та Донецька, свій перший матч з командою Сербії завершила внічию один:один. Як французькі футболісти готуються до наступних двох зустрічей і на яке підсумкове місце сподіваються?
В першому матчі на стадіоні Західний французькі футболісти зіграли внічию один:один з командою Сербії, хоча і мали суттєву перевагу у другій половині гри.
Жан Галіс - тренер: "Я посчитал первый тайм более слабым, мы видели это на видео. Я надеялся, что во втором тайме мы выиграем три очка, но попали на физически сильную, организованную команду".
В матчі з сербськими футболістами на полі одним з кращих у складі французів був півзахисник з клубу «Рен» Ясін Браімі. Він забив гол, та мав ще декілька гольових моментів. Як розповів сам Ясін, його кумиром є всесвітньо відомий французький футболіст Зінедін Зідан. Ясін Браімі серйозно налаштовується на наступну гру з Туреччиною.
Браімі - гравець: "Я считаю, что турки- очень сильная команда, буду стараться приложить все силы, чтобы выиграть".
А нападник французької команди Емануель Рівієр народився на острові Мартініка, потім переїхав до Франції, де зараз виступає за молодіжний склад клуб елітного дивізіону Сент-Етьєн. У матчі з командою Сербії Емануель мав чудову нагоду забити гол , але послав м’яч поряд зі штангою.
Е.Рівієр: "Я сделал ошибку, это плохо, с Турцией надеюсь забить голы, чтобы моя команда выиграла. С Испанией сыграем хороший мтч, Испания- серьезная команда".
Команді Франції у групі залишилось зіграти два матчі. Двадцять четвертого липня з футболістами Туреччини та двадцять сьомого-з іспанцями. Від результатів цих поєдинків і залежатиме, чи продовжать боротьбу за перше місце підопічні Жана Галіса.
Галіс: "Испанская команда достаточно сложная, агрессивная, техничная. Турки- не хуже Испании. Все противники достойны уважения".

Просмотров: 1083 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0