• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 23 » Іллічівець-2
Іллічівець-2
15:48
Двадцять п'ятого липня футболісти Іллічівця - два проведуть перший матч першості України серед команд групи Б другої ліги. Суперником другої маріупольської команди буде дніпродзержинська Сталь.
У новому сезоні, який стартує двадцять п"ятого липня, Іллічівець-два буде виступати у групі Б другої ліги, де за перемогу сперечатимуться чотирнадцять команд. Головний тренер команди Юрій Керман визнає, що сезон для його команди буде не з легких, адже зміни у складі відбулися суттєві. В тім футболісти до старту в першості готові.
Керман - тренер: "Я доволен, какую работу мы провели и как ребята к ней отнеслись. Подготовка была не длинная, но плодотворная. Руководство ФК изыскало возможность, чтобы сборы привели дома. Были и спарринг- партнеры- команды мастеров".
У заявці Іллічівця-два на новий сезон двадцять два гравця. Серед них і чимало новачків з Маріуполя, а також Донецька, Дніпропетровська, Каховки.
Керман: "Из новичков Шабан оставляет неплохое впечатление, мы его подписали. Он 91 г. р., нет и 18 лет. Он перспективный. Хорошее будущее. Гиоргобиани на лидера не тянет, он тормознулся, хотелось бы, чтобы рос быстрее".
Юрій Сергійович у наступному чемпіонаті розраховує у першу чергу на лідерів команди, яки повинні стати прикладом для більш молодих гравців.
Керман: "Тот же Доценко, Швец, Некрасов, Ковалев, это четверка должна потянуть за собой молодежь. У них функция- чтобы молодежь быстрее росла, именно в мастерстве росла.".
Іллічівець -два перший матч наступної першості зіграє на виізді з дніпродзержинською Сталлю двадцять п"ятого липня.
Керман: "Команда с традициями, сильна, которая и в этом году будет ставить задачу. На ребят это не должно оказывать действие. Они должны играть свою игру, будем настраивать их играть на выигрыш".

Просмотров: 1147 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0