• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 22 » В Маріуполі стартував юнацький чемпіонат Європи з футболу
В Маріуполі стартував юнацький чемпіонат Європи з футболу
18:05
Грою Франція - Сербія у Маріуполі стартував юнацький чемпіонат Європи з футболу серед гравців віком до дев’ятнадцяти років. Матч на стадіоні Західний пройшов у цікавій боротьбі та приніс бойову нічию - один:один. Обидва голи суперники забили до перерви.
Перед початком матчу на стадіоні Західний пролунали національні гімни команд. Сам поєдинок розпочався, коли ще тривала спека, тому після двадцяти хвилин гри арбітр матчу зробив однохвилинну перерву. Футболісти змогли освіжитися та отримати вказівки від тренерів. На тридцять четвертій хвилині матчу чудову нагоду забити перший м’яч мав дев’ятий номер французів Емануель Рівер’є. Але після подачі м’яча з правого флангу головою пробив повз ворота. Все ж до перерви численні глядачі побачили гол, та не один, а цілих два. Спочатку один з найкращих футболістів у складі збірної Франції півзахисник Ясін Браімі ударом метрів з двадцяти п’яти послав м’яч у верхній кут воріт сербів, а перед свистком арбітра на перерву Даніель Алексіс результат зрівняв - один:один. У другій половині гри ініціативою володіла команда Франції, її гравці нанесли більше ударів по воротах суперника, але переграти голкіпера збірної Сербії Ніколу Матека так і не змогли. Фінальний свисток зафіксував результативну нічию - один:один, а суперники отримали по одному очкові.
А. Станоєвіч- тренер Сербії: "В первую очередь мы удовлетворены общим результатом игры и во втором тайме мы были в таком же хорошем состоянии, как и в первом. В первом тайме у нас было много удачных моментов, чтобы забить гол, но во втором тайме лучше были французы".
А головний тренер збірної Франції Жан Галіс залишився невдоволеним діями своїх футболістів у стартовому матчі чемпіонату.
Галіс: "В начале игры мы были немного расслаблены, не были подвижны, как могли бы быть. К сожалению после первого гола мы расслабились и прошло немало времени до тех пор, когда моя команда собралась".
У другому турі, якій відбудеться двадцять четвертого липня, збірна Сербії зіграє з футболістами Іспанії. А французька команда на стадіоні Західний зустрінеться з командою Туреччини.
Галіс - тренер Франції: "В товарищеском матче мы выиграли у них в Дании. Это быстрая и агрессивная команда. Нам будет приятно встретиться с ней снова".

Просмотров: 1646 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0