• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 25 » Спартакіада приміських таборів
Спартакіада приміських таборів
13:31
Фінальний, міський етап спартакіади пришкільних таборів відбувся у парку імені Петровського. Чотирнадцять команд, а це майже понад сто сорок хлопчаків та дівчат, сперечалися у трьох видах програми спартакіади.
Всього на алеях та спортмайданчиках у парку змагалися чотирнадцять команд пришкільних таборів, більш ніж сто сорок дітей віком до десяти років. Серед учасників міської спартакіади і команда школи номер п"ять, переможець районих стартів.
Лемешко: "Каждое утро мы занимаемся зарядкой, дети энергичные, бодрые, здоровые и очень любят физкультуру. С удовольствием соревнуются во всех видах. У нас стадион был не очень ухоженный, сейчас у нас благодаря комбинату Ильича, Бойко сделали нам великолепный газон, поле, дети занимаются спортом с утра до вечера.". У рухливій грі під назвою "Мисливці та качки" команда п"ятої школи з Орджонікідзевського району посіла третє місце, на другому тут школярі дев"ятої школи Жовтневого району, а виграли змагання діти команди школи номер тридцять з Іллічівського району. Серед переможців була і учениця другого класу Марія Саміло.
Саміло: "Мне нравится игра Охотники и утки, догонялки и прятки. Мі ещё в лагере ездили в парк Петровского играть".
У спрощеному волейболі змагалися чотири команди, переможці районих стартів. Першими стали діти з шістдесят восьмої школи Орджонікідзевського району. Також чотири команди виборювали звання кращої у міні-футболі. Тут змагання почалися з півфіналів. Команда двадцять першої школи з Іллічівського району за вихід у фінал перемогла футболістів школи номер сорок один з рахунком один:нуль, гол забив Андрій Ковальов.
Ковальов:"Мой противник дал неточный пас, я добежал и ударил и забил гол. Готовились в школе, очень хорошо, пасовались, голы забивали, вратаря тренировали".
У фіналі команда двадцять першої школи зустрілась з футболістами школи номер шістдесят шість і перемогла з рахунком два:один. На третьому місті команда сорок першої школи.

Просмотров: 1179 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0