• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Май » 18 » Чемпіонат Маріуполя зі спортивної аеробіки та фітнесу
Чемпіонат Маріуполя зі спортивної аеробіки та фітнесу
18:11
У спортзалі школи номер п`ятдесят два завершився чемпіонат міста зі спортивної аеробіки та фітнесу. У змаганнях брали участь понад п`ятидесятИ спортсменок у п`яти вікових категоріях.
Чемпіонат міста проводили спільно управління з фізичної культури та спорту та федерація спортивної аеробіки та фітнесу. У ньому взяли участь понад п`ятдесяти спортсменок у п`яти вікових категоріях. Наймолодшим учасникам чемпионату, які змагалися у категорії міні, було від п`яти до семи років, а дорослим -понад шістнадцять.
Стрегло: "Радует то, что приходят новые спортсмены, которые подают надежды. Уже некоторые участвовали в Кубке Донецкой области, конечно, на высшие соревнования- чемпионаты и первенства Украины в связи с кризисом в стране финансов не имеем. Будем надеяться, потому что дети стараются и хотят. Главная наша задача, чтобы дети были здоровы".
У розділі спортивна аеробіка серед кадетів призерки Кубка Донецької області цього року тріо у складі Васіліна Морозова, Вероніка Нікітіна та Ірина Ледєньова зайняло перше місце. В індивідуальному заліку перемогла Нікітіна, Морозова-друга, а Ледєньова-третя. Васіліна Морозова займається аеробікою з першого класу і своїм виступом на цих змаганнях залишилася задоволеною.
Морозова: "Я готовила одиночку со своим тренером Ольгой Николаевной очень долго, потому что углы- это тяжело. Ну, а костюмы ходили шили, меряли все. Конечно индивидуальные, потому что на тебя внимание обращают, только на тебя смотрят, а в группе могут на кого-то ещё посмотреть. Поэтому тяжелее индивидуально."
Серед наймолодших у змаганнях з аеробіки у трійці перемогли Марина Кліпа, Яся Морозова та Тетяна Кузьміч. А у змаганнях з фітнесу серед юніорів та дорослих у розділі степ не біло рівних дівчатам в клубу Формула.
У розділі фітнес-панк усіх випередили представниці спортклубу Паламаріс, а фітнес-базу краще за всіх виконали спортсменки з клубу Спорт-лайн. У вправах з фітнес-степу серед дітей та кадетів перемогли дівчата спортшколи "Поединок" .

Просмотров: 1277 | Добавил: kap | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0